Annelund, Enköping:

8-17

PROMENADSCOOTER

Våra promenadscootrar är idealiska för äldre personer, personer med nedsatt rörlighet eller alla som vill utforska världen utan att behöva oroa sig för avstånd och trötthet.

Njut av friheten med promenadscootrar

Vi på Enköping Maskincenter är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa promenadscootrar. Detta är en fantastisk lösning för dem som söker en bekväm och självständig transport. Våra promenadscootrar är enkla att manövrera och kräver ingen särskild träning. De är utformade för att vara bekväma med ergonomiska stolar och justerbara armstöd, vilket gör långa promenader till en fröjd.

Våra scootrar är dessutom utrustade med kraftfulla motorer och pålitliga batterier som ger dig tillräckligt med räckvidd för dina dagliga äventyr. De klarar en mängd olika terräng och väderförhållanden med lätthet. Vi prioriterar säkerheten för våra kunder. Därför är våra promenadscootrar utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive lysen, blinkers och kraftfulla bromssystem, för att säkerställa en trygg körupplevelse. 

Utforska vårt utbud

Vi på Enköping Maskincenter erbjuder ett brett utbud av promenadscootrar med olika funktioner och tillbehör, så att du kan anpassa din scooter efter dina specifika behov och preferenser. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att välja den rätta promenadscootern för dig. Vi kan svara på dina frågor och ge dig råd om underhåll och service. Besök vår butik eller kontakta oss för att lära dig mer om vårt sortiment och hur en promenadscooter kan öka din rörlighet och självständighet.

Behöver du rådgivning?

Vi på EMC har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig med just dina specifika behov, oavsett om det gäller som privatperson och företag.

Boka service och reparation på din Ligier, Segway & Everun

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi har möjlighet

Kontaktinformation
Information om ditt fordon
Övriga upplysningar