Annelund, Enköping:

8-17

MOPEDBILAR

Vi gör din körupplevelse trevlig och säker

Njut av friheten med miljövänliga mopedbilar

Mopedbilar är ett utmärkt alternativ för dem som letar efter smidiga, kostnadseffektiva och miljövänliga transportalternativ. Deras kompakta storlek, låga underhållskostnader och möjlighet att köra med ett AM-körkort gör dem till ett attraktivt val. En mopedbil är ett litet fordon som kombinerar egenskaperna hos både en moped och en bil. Den har en begränsad motorstyrka och en begränsad hastighet på vanligtvis 45 km/h (jämför med a-traktorn som endast får framföras i 30km/h). Mopedbilen är avsedd för kortare stadskörningar och fungerar som ett smidigt alternativ till traditionella bilar.

Det finns flera fördelar med att välja en mopedbil som ditt transportmedel. Mopedbilen är smidig, lätt att navigera samt parkera och de är ofta bränslesnåla och har en lägre miljöpåverkan jämfört med större bilar. Den är dessutom befriad från vägtullar och försäkringskostnaderna och underhållskostnaderna är oftast lägre på en mopedbil än större bilar. 

Utforska vårt utbud av mopedbilar

Vi på Enköping Maskincenter erbjuder två olika märken på våra mopedbilar. Både Ligier och Microcar är två välkända varumärken som erbjuder pålitliga och ekonomiska mopedbilar. Ligier är känt för sina innovativa teknik och moderna design och deras mopedbilar är kända för att vara pålitliga, säkra och bränslesnåla. De fokuserar även på att erbjuda körkomfort och avancerade funktioner som gör din körupplevelse trevlig och säker.

Microcar erbjuder mopedbilar som är både prisvärda och lättmanövrerade, vilket gör dem till en idealisk partner för stadskörningar och för kortare resor. Åldersgräns på att få köra mopedbil är 15 år.

Behöver du rådgivning?

Vi på EMC har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig med just dina specifika behov, oavsett om det gäller som privatperson och företag.

Boka service och reparation på din Ligier, Segway & Everun

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi har möjlighet

Kontaktinformation
Information om ditt fordon
Övriga upplysningar