Annelund, Enköping:

KINGSRØD

Sedan 1938 har Kingsrød transporterat gods på norska och europeiska vägar med precision och tillförlitlighet. Idag har Kingsröd verksamheter i både Norge och Sverige genom Kingsröd AB Kingsröd Stockholm och Kingsrød Trading. Tillsammans är vi ledande leverantör av hästlastbilar i Skandinavien och vi har över 40 års erfarenhet av försäljning av hästlastbilar. Genom dessa år har vi byggt upp en gedigen erfarenhet vid försäljning av nya och begagnade hästlastbilar samt verkstad och service.

Våra hästlastbilar kommer från Belgiska Stephex group som är Europas ledande leverantör av hästlastbilar. Detta ger dig som kund en trygghet och säkerställer ett bra andrahandsvärde. Varumärkena som ingår i Stephex group är STX, AKX & Ketterer. Stephex group erbjuder ett brett utbud av hästlastbilar, med möjlighet att transportera allt ifrån 2 hästar upp till 10 hästar, utrustade efter era behov och önskemål.

Vi som arbetar på Kingsröd har många års erfarenhet av hästar och ridsport och har själva tävlat och jobbat internationellt. Det göra att vi vet vilka krav som ställs på hästlastbilar när det kommer till transport och hur viktigt det är med säkerhet, funktion och komfort.

www.kingsrod.se/

 

Behöver du rådgivning?

Vi på EMC har erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig med just dina specifika behov, oavsett om det gäller som privatperson och företag.